Welke gitaar

Akoestisch of elektrisch

Je kunt hier zelf je keuze in maken, maar het is natuurlijk super leuk om allebei de instrumenten te combineren!

Waarom niet allebei?

Je kunt tijdens de les gebruik maken van een van mijn gitaren (ik heb alleen rechtshandige modellen) als je bijvoorbeeld direct uit werk of school naar les gaat. Maar je eigen gitaar meenemen mag natuurlijk ook altijd!

Afhankelijk van je doelen die je jezelf als (beginnend) gitarist stelt, is het interessant om zowel it de voeten te kunnen op bijvoorbeeld klassiek gitaar (denk aan componisten als Fernando Sor, Matteo Carcassi of bewerkingen voor klassiek gitaar van componisten als Bach, Mozart), de fingerstyle-kant (Tommy Emmanuel, Leo Kottke).

Of gewoon leuk bij het kampvuur een klassieker van de Beatles ten beste te geven. En uiteraard die scheurende rocksolo of gevoelvolle blues op elektrisch gitaar eruit te kunnen knallen.

Wil jij een proefles?

Als je wilt weten of gitaar leren spelen iets voor jou is, en of mijn manier van lesgeven je aanspreekt, dan kun is het mogelijk om een proefles bij me te nemen. De duur van een proefles is 30 minuten en de kosten ervan bedragen € 10,- (contant te voldoen bij de afspraak)

Besluit je vervolgens vast lessen bij me te komen volgen, dan krijg je een welkomstkorting van
€ 15,- op het lesgeld voor de eerste twee maanden.

contact

Ringdam 27
6914 AA  Herwen

06 33 908 961

Volg ons!

©  Gitaarschool Gelders Eiland.
Website Dix Design 

Gitaarschool Gelders Eiland is partner van: