Voor wie

Onze doelgroep

Van absolute beginners tot gevorderden. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Ik ben van mening dat iedereen, op welke leeftijd dan ook in staat is een vaardigheid aan te leren waar hij of zij nog nooit mee in aanraking is gekomen. Of het nu om het leren bespelen van een instrument, het onder de knie krijgen van een nieuwe, onbekende taal, een sport of wat dan ook gaat.

Elke leeftijd heeft z’n voordelen om te beginnen met gitaar te leren spelen; als je jong bent leer je vaak sneller (en ben je gewend om te leren; denk aan school, studie etc.). Maar als je op wat latere leeftijd begint, kun je vaak vlotter geduld opbrengen en realiseer je je ook gemakkelijker dat het doorgaans tijd en moeite kost om je een nieuwe vaardigheid eigen te maken.

Twee zaken zijn vereist en die zijn niet leeftijdgebonden; motivatie en wil om tijd vrij te maken voor oefenen en leren, dan is alles mogelijk.

Wil jij een proefles?

Als je wilt weten of gitaar leren spelen iets voor jou is, en of mijn manier van lesgeven je aanspreekt, dan kun is het mogelijk om een proefles bij me te nemen. De duur van een proefles is 30 minuten en de kosten ervan bedragen € 10,- (contant te voldoen bij de afspraak)

Besluit je vervolgens vast lessen bij me te komen volgen, dan krijg je een welkomstkorting van
€ 15,- op het lesgeld voor de eerste twee maanden.

contact

Ringdam 27
6914 AA  Herwen

06 33 908 961

Volg ons!

©  Gitaarschool Gelders Eiland.
Website Dix Design 

Gitaarschool Gelders Eiland is partner van: