Over mij

Robert van Voorden

Leer mij een beetje kennen, dan hoop ik dat wij elkaar binnenkort kunnen leren kennen!

Wie ben ik?

Ik ben Robert van Voorden, gitarist en gitaardocent van beroep. Oorspronkelijk uit Rotterdam afkomstig, waar ik aan de Rotterdamse Muziek- en Dansschool mijn muzikale loopbaan begon in klassiek gitaar.

In mijn tienerjaren ontdekte ik, toen zwaar onder de indruk van bands als Iron Maiden, Judas Priest, ZZ Top en aanverwante, de elektrische gitaar. Onder invloed van gitaarhelden als Joe Satriani en Steve Vai verdiepte ik me in de virtuoze kant van de gitaarmuziek. Na enig jaren op lokaal en nationaal niveau in de jaren negentig hardrock en metal gespeeld te hebben, kreeg ik meer interesse voor country, blues en diverse vormen van Americana. Ik heb in die genres diverse artiesten uit binnen- en buitenland begeleid.

Sinds 2003 ben ik professioneel gitarist/gitaardocent. Naast het spelen in coverbands (zowel akoestisch als elektrisch) doe ik af en toe studiowerk en ben ik onderweg in Nederland en Europa met mijn Southern Rockband Copperhead County, waar ik muziek voor schrijf. Naast gitaar speel ik dobro, mandoline, lapsteelgitaar en zing ik achtergrondkoortjes.

Wil jij een proefles?

Als je wilt weten of gitaar leren spelen iets voor jou is, en of mijn manier van lesgeven je aanspreekt, dan kun is het mogelijk om een proefles bij me te nemen. De duur van een proefles is 30 minuten en de kosten ervan bedragen € 10,- (contant te voldoen bij de afspraak)

Besluit je vervolgens vast lessen bij me te komen volgen, dan krijg je een welkomstkorting van
€ 15,- op het lesgeld voor de eerste twee maanden.

contact

Ringdam 27
6914 AA  Herwen

06 33 908 961

Volg ons!

©  Gitaarschool Gelders Eiland.
Website Dix Design 

Gitaarschool Gelders Eiland is partner van: