Kosten

Ons tarief

Gitaarschool Gelders Eiland is partner van de Gelrepas. Pashouders kunnen van hun tegoed gebruik maken voor het volgen van gitaarlessen. 

Tarieven, lesduur en plaats

Ik geef les in mijn thuisstudio aan de Ringdam 27, 6914AA, in Herwen. Vanuit richtingen Zevenaar en Spijk/Tolkamer uitstekend te bereiken met buslijn 60. Uitstappen bij halte De Bijland en vervolgens zeven minuten lopen.

Makkelijk; je kunt tijdens de les gebruik maken van een van mijn gitaren (ik heb alleen rechtshandige modellen) als je bijvoorbeeld direct uit werk of school naar les gaat. Maar je eigen gitaar meenemen mag natuurlijk ook altijd!

In gevallen van bv. beperkte mobiliteit kan les aan huis mogelijk zijn. Neem dan contact met me op over tijden en tarieven.

Prijzen en lesmogelijkheden

 • Het is mogelijk om eens per week of eens per twee weken les te nemen. Ik geef les op werkdagen van 10:00 t/m 20:30.
 • Een individuele les duurt 45 minuten en de kosten ervan bedragen € 27,50
  (incl. BTW).
 • Je betaalt per twee kalendermaanden vooruit; het lesgeld mag per bankoverschrijving of contant worden voldaan.
 • (School-) vakanties worden in overleg gepland.
 • Geen tijd om geregeld op les te komen en wil je af en toe een les nemen? Dan is een 10-lessenkaart een uitkomst. Daarmee kun je binnen 365 dagen vanaf aanschaf tien lessen nemen. Kosten ervan bedragen € 300,-.
 • Gitaarschool Gelders Eiland is partner van de Gelrepas. Pashouders kunnen van hun tegoed gebruik maken voor het volgen van gitaarlessen. Klik hier om  informatie aan te vragen

De kleine lettertjes

Bij betaling van het lesgeld verklaart de leerling kennis te hebben genomen van onderstaande huisregels en hiermee akkoord te zijn gegaan:

 • Het lesgeld (voor twee kalendermaanden ) dient bij de eerste les contant te worden voldaan of via overschrijving voor aanvang van de eerste les.
 • Afzeggen van een les dient minimaal 24 uur voor de les te gebeuren. De vervangende les vindt plaats binnen de door mij aangeboden mogelijkheden van datum en tijd. In het geval dat de leerling geen gebruik maakt van die mogelijkheden, blijft het lesgeld voor de gemiste les in zijn geheel verschuldigd.
 • Wanneer minder dan 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, blijft het lesgeld alsnog verschuldigd.
 • Wanneer de leerling zonder bericht niet op de lesafspraak verschijnt, wordt de les ook doorbetaald.
 • Als ikzelf door omstandigheden niet in staat ben les te geven, wordt de les op een in onderling overleg af te spreken tijdstip ingehaald.
 • Opzeggen van de lessen kan op ieder moment, maar restitutie is niet mogelijk.
 • Het is de eigen verantwoordelijkheid van de leerling de gemaakte lesafspraken bij te houden en na te komen.

Wil jij een proefles?

Als je wilt weten of gitaar leren spelen iets voor jou is, en of mijn manier van lesgeven je aanspreekt, dan kun is het mogelijk om een proefles bij me te nemen. De duur van een proefles is 30 minuten en de kosten ervan bedragen € 10,- (contant te voldoen bij de afspraak)

Besluit je vervolgens vast lessen bij me te komen volgen, dan krijg je een welkomstkorting van
€ 15,- op het lesgeld voor de eerste twee maanden.

contact

Ringdam 27
6914 AA  Herwen

06 33 908 961

Volg ons!

©  Gitaarschool Gelders Eiland.
Website Dix Design 

Gitaarschool Gelders Eiland is partner van: